Zâmbet de Femeie

logo zambet de femeie
Sesiuni foto pentru femei

Sesiuni foto pentru femei

În timpul sesiunilor foto pe care le-am realizat în peste 10 ani multor femei, am observat că pot scoate la iveală tot ce-i mai frumos în ele și le pot pune în valoare.
Astfel aveți ocazia să vă vedeți într-o cu totul altă lumină: se pot trezi și amplifica multe nuanțe ale feminității, puteți ajunge să aveți o părere mult mai bună despre propria persoană, să vă descoperiți și să vă iubiți mai mult. De asemenea, crește considerabil încrederea în sine.

Trăiește o experiență unică!

De ce zâmbet de femeie?

divider 1

Îmi doresc să văd cât mai multe femei fericite în jurul meu. Cât mai conștiente de feminitatea și de frumusețea lor, de calitățile și nuanțele unice și sublime ale sufletului lor.
Prin intermediul unei astfel de sesiuni foto pentru femei, în care ne focalizăm cu totul asupra ta, te vei putea admira ulterior din unghiuri diferite și mai puțin obișnuite pentru tine, observând ceea ce te avantajează, și mai ales vei putea sesiza ce emoții și stări transmiți. Chipul și expresia noastră sunt în fiecare clipă o oglindă a ceea ce trăim. Astfel, vei putea descoperi calități și aspecte ale sufletului tău, de care poate nici nu erai conștientă până atunci.

Fii cea mai bună versiune a ta!

Cine te va fotografia?

Simona Păun

Sunt fotograf de peste 10 ani și am o experiență vastă în activități legate de trezirea feminității.

Vreau să îți arăt că indiferent de vârstă, aspect sau perioada prin care treci, poți avea fotografii pe care să le iubești, să simți că te pun în valoare cu adevărat.   

Meriți să

Beneficiile unei sesiuni foto pentru femei

Ajungem să avem o părere mult mai bună despre propria persoană, sa ne acceptăm așa cum suntem și să ne iubim mai mult.

O femeie care se acceptă și se place pe sine însăși așa cum este, manifestă o mai mare libertate interioară, ceea ce îi crește considerabil încrederea în ea. Iar încrederea în forțele proprii este o calitate esențială.

Femeia care are încredere în ea însăși,  chiar dacă nu are un fizic extraordinar, atrage admirația celor din jur prin farmecul personal pe care îl manifestă.

Prin intermediul aceste sesiuni foto speciale, a acestei călătorii inedite, putem descoperi împreună, din aproape în aproape, acele trăsături, calități și nuanțe prin care fiecare dintre noi este unică.

Fericirea o face pe femeie frumoasă şi iubirea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.