Zâmbet de Femeie

logo zambet de femeie

Servicii

Vă invit la o sesiune foto pe voi toate, indiferent de vârstă!
Și chiar dacă momentan nu aveți o părere prea bună despre voi sau nu sunteți mulțumite de modul în care arătați, vă rog să aveți un strop de îndrăzneală în a trăi această experiență și un pic de încredere în mine.
Cred cu tărie că fiecare femeie este unică, este frumoasă și are farmecul ei aparte. În cazul în care aveați dubii, acum vă puteți convinge! Iar în cazul în care sunteți conștiente de aceasta, acum aveți ocazia să vă manifestați din plin toate nuanțele feminității și, de ce nu, să faceți un cadou special ființelor dragi!

Fotografie de portret

Reconectează-te cu tine

La studio ai posibilitatea să optezi pentru decoruri variate, multe accesorii, rochii, consiliere vestimentară și ajutor la makeup. Putem realiza unele sesiuni foto si în natură sau diverse locații. 

Te voi ghida pe tot parcursul sesiunii, tu doar trebuie sa te relaxezi și să te bucuri de această experiență.

Vreau să îți arăt cât ești de frumoasă, să te ajut să te reconectezi cu tine! 

celebrează-ți feminitatea

CE SERVICII POT OFERI

Ce fel de fotografii fac?

Portret

Voi urmări să scot în evidență cele mai frumoase trăsături ale tale, te voi ajuta să alegi cele mai potrivite combinații de culori, ținute și poziții. Totul într-o atmosferă caldă și relaxată. Cum ar fi să-ți rezervi câteva ore de răsfăț doar pentru tine?

Personal branding

Fotografiile de portret corporate sau personal branding pot fi folosite pentru a avea o prezență online impecabilă și pentru a îți defini cât mai bine afacerea și brandul. Sau poate dorești să îți schimbi job-ul și ai nevoie de fotografii pentru CV sau LinkedIn. În orice caz, vei beneficia de un boost de încredere în tine și te vei face remarcată.

Boudoir

Acest tip de sesiune e un mix între portret și glamour / beauty  în care punem accent pe frumusetea si senzualitatea feminina și urmărim sa le surprindem într-un mod cât mai rafinat. Astfel, devine o metodă prin care o femeie isi poate reafirma feminitatea, sau poate pregăti o surpriză pentru partener.

Ateliere pentru femei

Vei afla unele informații practice foarte utile pentru transformarea ta interioară ca femeie. Îți vei descoperi feminitatea și farmecul personal într-un mod inedit, plăcut și relaxant! Și în plus vei primi si fotografii super faine cu tine!

Alte opțiuni

Pe lângă fotografie, îmi plac mult și restul artelor vizuale. Având un simț estetic dezvoltat și multă creativitate, am studiat de-a lungul anilor graphic designul și videografia.

VIDEO

Vrei sa fii o divă pentru iubitul tau? Acum poți avea propriul tau videoclip! Regie, filmari, recuzită și accesorii, plus montaj special pentru tine.

DESIGN

Un cadou special pentru cei dragi. Poti beneficia de un design personalizat, pentru orice fel de surprize tiparite (albume, calendare etc)