• "La prima sedinta foto am descoperit in mine o femeie romantica, senzuala, care se deschidea din ce in ce mai mult pentru a-si arata calitatile. De la acea sedinta a trecut aproximativ o luna, dar n-am incetat sa ma admir zi de zi, indiferent in ce ipostaza ma surprindeam. Pana azi, am primit mai multe complimente ca oricand, oamenii imi zambesc si se apropie de mine, ajunge doar o privire si cuceresc sute de zambete in jurul meu. Azi m-am simtit in largul meu, sper ca se vedea asta in poze. Imi place f mult sa pozez, ma simt f frumoasa in fata obiectivului. Asa cum ti-am mai spus, simt ca prin fotografie ma dezvalui pe mine, cu adevarat. Simt cum feminitatea ma cuprinde si se manifesta prin mine, pana la ultimul fir de par."  

  Krisztina, 24 ani
 • "La prima sedinta foto am avut multe emotii si a trecut un pic de timp pana sa ma simt in largul meu. Noroc ca m-ai ajutat sa ma destind si sa intru in atmosfera. Acele poze mi-au redat increderea in mine, bucuria ca sunt femeie si am calitati minuntate pe care sa le scot la iveala. Tin minte ca vreo 2-3 zile dupa aceea sedinta foto aveam asa o atitudine increzatoare, sigura pe mine, ma vedeam frumoasa si ma simteam asa. Acele poze le-am pus intr-un album si i le-am daruit iubitului meu de ziua lui. El cand a vazut albumul nu isi mai putea lua ochii de la poze, il tot rasfoia si nu ii venea sa creada ca aceea din poze sunt eu. La un moment dat s-a uitat la mine si mi-a spus cu multa emotie ca se bucura foarte mult sa constate ca devin din ce in ce mai frumoasa si mai feminina si ca incep sa ma simt bine cu mine insami. A fost foarte frumos!"

  Daniela, 38 ani
 • "A face poze pt mine inseamna sa fac fata propriilor temeri. Deci, am inceput prin a fi transfigurata de mainile celor care m-au machiat si m-au ajutat sa ma pregatesc, dar foarte stanjenita totusi cu mine insami. A ma privi relaxat, in totalitate, e ceva nou pt mine, chiar daca ma uit zilnic in oglinda. Incet incet, m-am relaxat si am inceput sa ma simt euforica, calda, luminoasa. M-am simtit iubita, acceptata si imbratisata. Cred ca in anumite momente am reusit sa manifest starea de feminitate pe care o simt mai ales cand fac dragoste sau cand sunt indragostitita. P.S: Privindu-ma acum in oglinda n-am nici un dubiu ca sunt frumoasa! :)"  

  Ramona, 35 ani
 • "Initial imi doream pur si simplu sa imi fac niste poze daca tot aveam ocazia sa fac aceasta. La sedinta foto insa mi-am dat seama ca aceasta inseamna mult mai mult. A fost ca un moment de sinceritate cu mine insami era un moment in care nu puteam sa fiu decat ceea ce sunt. Tematica fiind de natura sa scoata in evidenta frumusetea feminina si vazandu-le pe celelalte femei cum se manifesta m-am simtit impulsionata sa imi trezesc propria feminitate iar acest fapt m-a ajutat apoi sa fiu mult mai constienta de mine insami."

  Elisabeta, 23 ani
 • "Participind pentru prima data la o sedinta foto, am avut putine emotii nestiind cum va decurge,dar surpriza si incintarea au fost pentru mine foarte mari. Multitudinea de culori vii ale decorului, ale toaletelor femeilor care participau impreuna cu mine la aceasta sedinta foto, machiajul, florile, m-au introdus rapid intr-o lume sublima a feminitatii si a frumusetii. S-a creat imediat o stare de unitate si empatie intre toate femeile. Ma aflam in fata aparatului foto si mare mi-a fost surprinderea sa constat ca in mine s-au trezit nebanuite stari si sentimente sublime care apoi se manifestau cu o usurinta surprinzatoare. Eram pur si simplu fermecata de lentila aparatului foto, in care parca imi vedeam rind pe rind starile si frumusetea interioara. Simona ne ghida cu multa delicatete si iubire. Am trait o bucurie foarte mare si parca reuseam cumva sa cuprind in sufletul meu si starile manifestate de celelalte femei prezente la aceasta sedinta. Am asteptat cu sufletul la gura momentul in care voi vedea fotografiile, stiam ca va fi o sarbatoarea a intregii mele fiinte si a tuturor simturilor mele.A fost asa si mult mai mult de atit, tot ce a surprins camera era atit de viu si de prezent incit m-a coplesit cu totul. Acum stiu ca fotografia este o arta sublima care surprinde realitatea asa cum e ea si ne ajuta sa descoperim nuantele sufletului nostru. Multumesc!"

  Ramona, 40 ani
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt