Special pentru femeia din tine

Scriu acest articol pentru sufletul tau de femeie, pentru ca mi-as dori sa fie cat mai multe femei care sa-si traiasca cu adevarat feminitatea, sa le admir chipurile luminoase pe strada, astfel încât trecerea lor sa fie ca o adiere de primavara pentru sufletul fiecarui barbat.

Astfel, daca esti femeie, nu vei putea cunoaste cu adevarat un barbat pana ce nu ti-ai acceptat si explorat feminitatea cu adevarat.

De ce spun asta? Pentru că noi femeile vrem relatii armonioase si iubire, vrem sa ne simtim iubite, dar nu ne cunoastem pe noi însine cu adevarat, nu ne cunoastem potentialul si atunci e normal sa nu avem încredere în noi.

Ai spune că ne plac extremele. Fie suntem prea dominatoare şi vrem să deţinem controlul în tot ce mişcă, fie suntem prea supuse, dependente emoţional sau material de bărbat, copii şi facem totul pentru alţii, fără să ne mai preocupăm de noi înşine.

Astfel, pentru a evita să trecem dintr-o extremă în alta, tindem spre calea de mijloc, să găsim echilibrul între masculinul şi femininul din interior dar până acolo mai avem nevoie de ceva: sa ne cunoastem începând cu trupul nostru- trupul de femeie.

De aceea, femeia va începe întâi întotdeauna cu feminitatea şi abia apoi poate să se exploreze pe sine în raport cu masculinul, iar bărbatul îşi va explora întâi masculinul. Dacă se sare peste această etapă, dezechilibrul creat îşi va spune cuvântul prin incapacitatea de a avea o relaţie armonioasă cu persoana de sex opus.

De ce femeile nu au parte de iubirea mult dorita?

Pentru că înainte de a avea o relaţie cu un bărbat, de a-l cunoaşte, de a-l asculta şi de a învăţa iubirea, e nevoie întâi să ai o relaţie cu tine însăţi, să te cunoşti, să-ţi asculţi corpul, să-ţi accepţi unicitatea şi sexualitatea, să-ţi oferi ţie însăţi atenţia şi iubirea pe care o aştepţi şi o ceri inconştient de la alţii.

,,A ma iubi înseamna, înainte de toate, a colabora cu mine” spunea Saint-Exupery.

Cu alte cuvinte, feminitatea nu e ceva imuabil cu care te naşti şi atât, ci o stare care se cultivă, care te conduce la femeia adevărată dinăuntrul tău.

Dar atunci ce este feminitatea?

Feminitatea e o energie, un mod de viata care îti aduce bucurie în fiecare zi si datorita caruia ajungi sa te simti foarte frumoasa, încrezatoare în propriile forţe, să te simţi bine în pielea ta. Implicit, cei din jur vor observa asta, iar bărbatul de lângă tine va fi mai mult decât încântat.

Personal, am ales acest mod de viaţă pentru trăirile minunate pe care mi le-a adus, pentru revelaţiile care nu se opresc niciodată şi pentru că mi-a deschis inima spre iubire şi bucuria de a trăi.

Calitatea vieţii se măsoară în câtă bucurie ai în viaţa ta.

Şi pentru că am fost martoră la transformarea mea şi a altor femei în urma workshopurilor de feminitate şi le văd strălucirea din ochi, am ales să dau mai departe în continuare din bucuria de a fi…femeie.

La final, nu uita că de starea ta de bine depinde calitatea relaţiilor cu cei dragi, iar dacă eşti sau vei fi mamă, felul în care îţi tratezi feminitatea va avea inevitabil o influenţă foarte importantă în viaţa copiilor tăi.

Dacă aceste rânduri au atins ceva în interiorul tău, atunci mi-am îndeplinit misiunea. Şi pentru că de femeie depinde schimbarea acestei lumi, o să te rog să-l împărtăşeşti şi cu alte femei interesate. Căci atunci când femeile renunţă să se critice şi aleg să se sprijine reciproc, lumea se schimbă în bine…încet dar sigur!

Autoare: Adela Haru

Sursa: lifeinbalance.ro

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
IMG_1305Cr