De ce Zambet de Femeie?

Acest proiect a luat nastere din dorinta de a vedea cat mai multe femei fericite in jurul meu. Cat mai constiente de feminitatea si de frumusetea lor, de calitatile si nuantele unice si sublime ale sufletului lor.

Cu ajutorul experientei acumulate pana acum ca fotograf, am creat aceasta modalitate originala, speciala pentru femei. In timpul sesiunilor foto pe care le-am realizat in ultimii 6 ani mai multor femei, am observat ca fotograful poate scoate la iveală tot ce-i mai frumos în noi și ne poate pune în valoare, daca el urmareste acest lucru. Astfel avem ocazia să ne vedem într-o cu totul altă lumină, se trezesc și se amplifică multe nuanțe ale feminității, ajungem să avem o părere mult mai bună despre propria persoană, să ne descoperim și să ne iubim mai mult. De asemenea, crește considerabil încrederea în sine.

Prin intermediul unei astfel de sesiuni foto speciale, ne putem admira ulterior din unghiuri diferite și mai putin obisnuite pt noi, observand ceea ce ne avantajează, și mai ales putem sesiza ce emotii si stări transmitem, deoarece chipul și expresia noastră sunt în fiecare clipă o oglindă a ceea ce trăim. Astfel putem descoperi calități și aspecte ale sufletului nostru, de care poate nici nu eram conștiente până atunci.

poza mica

Simona Paun – Fondator Zambet de Femeie, fotograf, graphic designer

Beneficiile unei sesiuni foto speciale pentru femei

Acceptare si iubire de sine

Ajungem să avem o părere mult mai bună despre propria persoană, sa ne acceptam asa cum suntem și să ne iubim mai mult.

Incredere in sine

O femeie care se accepta si se place pe sine insasi asa cum este, manifesta o mai mare libertate interioara, ceea ce ii creste considerabil increderea in sine. Iar increderea in fortele proprii este o calitate esentiala feminina, caci in lipsa ei acea persoana pare comuna.

Farmec personal

Femeia care are incredere in ea insasi,  chiar daca nu are un fizic extraordinar, atrage admiratia celor din jur prin farmecul personal  pe care il manifesta.

Autocunoastere

Prin intermediul aceste sesiuni speciale, a acestei calatorii inedite, putem descoperi impreuna, din aproape in aproape, acele trasaturi, calitati si nuante prin care fiecare dintre noi este unica…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt